Verzenden

Als u binnen Noord-Holland woont (met uitzondering van Texel) dan bezorgen wij onze producten maandag t/m vrijdag gekoeld bij u thuis. Op Texel en binnen de rest van Nederland bezorgen wij niet omdat we echt lokaal voor lokaal willen stimuleren. Bovendien blijft de CO2-uitstoot die nodig is om uw bestelling te leveren op deze manier zo beperkt mogelijk.

Tijdens de aflevering van uw bestelling moet er iemand thuis zijn om deze in ontvangst te nemen tenzij u dit anders heeft aangegeven bij het bestellen. Als u niet thuis bent maar u wilt dat wij uw bestelling ergens (beschut) neerzetten dan kunt u dit onderaan bij stap 2 van het bestelproces invullen.

Voor bestellingen onder de 40 euro rekenen wij 4 euro bezorgkosten, bestellingen boven de 40 euro bezorgen wij gratis.

Zondag t/m donderdag voor 23.59 uur besteld = de volgende dag in huis
Zaterdag en zondag bezorgen wij niet

Wanneer u uw pakket op een specifieke dag wilt laten bezorgen dan kunt u dit aangeven in de opmerking bij uw bestelling

Retourneren

Wij willen alleen het beste voor iedereen en zijn erg blij met uw betrokkenheid en zeer benieuwd naar uw mening. Ziet u een verbeterpunt, neem dan direct contact met ons op per mail, telefoon of contactformulier en wij gaan ermee aan de slag! Verbeterpunten kunnen te maken hebben met het product zelf, maar ook met de procedure van bestellen, betalen en bezorgen.

Wij streven ernaar om u een vers en gezond product te leveren dat minimale schade (het liefst geen schade) toebrengt aan het milieu. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent met het resultaat. Laat u ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat we u tegemoet kunnen komen en we er samen voor kunnen zorgen dat dit in de toekomst beter zal verlopen.

Ondanks dat wij uitstekende kwaliteit leveren kan het voorkomen dat de producten niet gheel naar wens bij u aankomen. Na ontvangst van een bestelling met verse producten van slechte kwaliteit, dan verwachten wij binnen 24 uur een reactie te ontvangen met foto van de producten. Zonder foto geen declaratie mogelijk.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van onderstaand modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

  •           Aan:         De Almershof

                                     Julianastraat 30, 1633 JM Avenhorn

                                     info@almershof.nl

  •           Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

              de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

              de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

              de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

              herroept/herroepen*

  •           Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
  •           [Naam consumenten(en)]
  •           [Adres consument(en)]
  •           [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

© 2018 - 2022 De Almershof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel