Bestellen bij De Almershof

Wilt u een bestelling bij ons doen? Dat kan via onze webshop. U kunt uit onze pakketten kiezen en deze eventueel aanvullen met producten naar keuze. Of u stelt uw bestelling gewoon volledig zelf samen! Het aanbod kan wekelijks sterk variëren, omdat wij veel verse, biologische producten uit de streek leveren. Voor veel producten kunnen wij dus geen voorraad aanhouden.

Zodra u een bestelling heeft plaatst, gaan wij er mee aan de slag. Sommige producten, zoals bladgroenten, bloemkool, broccoli en champignons zullen de dag na uw bestelling direct geoogst worden door lokale telers. Andere producten liggen in bulk opgeslagen en zullen wij verder sorteren en klaarmaken. De houdbaarheid van de gewassen gaat achteruit zodra deze geoogst zijn. Wij streven er dus naar om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Wanneer wij uw producten hebben klaargemaakt, laden wij ze in onze gekoelde bus en gaan wij op weg naar u.

Bezorging binnen Noord-Holland

Wij bezorgen uitsluitend binnen Noord-Holland (met uitzondering van Texel). Iedere dag leveren wij uw bestelling gekoeld bij u thuis. Wij bezorgen niet op Texel en in de rest van Nederland, omdat we lokaal voor lokaal willen stimuleren. Bovendien beperkt u zo de CO2 -uitstoot die nodig is om uw bestelling te leveren.

Tijdens de aflevering van uw bestelling vragen wij u thuis te zijn om deze in ontvangst te nemen, tenzij u dit anders bij uw bestelling heeft aangegeven. Als u wilt dat wij uw bestelling ergens (beschut) neerzetten, kunt u dit bij stap 2 van het bestelproces, onderaan de pagina invullen. Wanneer u niets aangeeft en tijdens de aflevering niet thuis bent dan proberen wij uw pakket bij de buren te bezorgen.

Op de dag dat uw bestelling wordt bezorgd krijgt u van ons een email met daarin het verwachte tijdstip van bezorging.

Voor bestellingen onder de 40 euro rekenen wij 4 euro bezorgkosten, bestellingen boven de 40 euro bezorgen wij gratis.

Bestel- en betaalproces

Op dit moment hanteren wij een minimaal bestelbedrag van 20 euro omdat wij bij een lager bestelbedrag niet efficiënt kunnen werken en u dus geen duurzaam geleverd product kunnen bieden. 

Wanneer u uw winkelmand heeft gevuld, kunt u het verdere proces in 4 stappen afronden. U kunt ervoor kiezen om een account aan te maken zodat u bij een volgende bestelling niet opnieuw uw gegevens in hoeft te vullen. Als u tot slot uw voor ons benodigde gegevens heeft ingevuld dan kunt u uw bestelling bevestigen en betalen via Ideal.

Zondag t/m donderdag voor 23.59 uur besteld = de volgende dag in huis
Zaterdag en zondag bezorgen wij niet

Wanneer u uw pakket op een specifieke dag wilt laten bezorgen dan kunt u dit aangeven in de opmerking bij uw bestelling

 

 

© 2018 - 2022 De Almershof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel